Nuffnang Ads

Wednesday, March 6, 2013

March Product Promotion: Ostematrix

Assalamualaikum...salam ceria untuk semua....hihi entah nape pagi ni rasa sgt ceria plk ahaha...maybe sebab arini Najah akan share product promo utk bulan ni which is Si Ostematrix yang awesome...even though arini dah 6th of March but I would consider it still early ahaha....

Ostematrix ni memang 1 of Najah nye favourite supplement from Shaklee...nak tau nape? :) Alhamdulillah sejak Najah consume ostematrix ni, memang Najah dh xde prob utk dating ngn Cik Toilet di pagi ari ahaha...lancar je..opppsss....hahaha sebelum ni, memang susah sangat nak gi toilet..kadang2 sampai 3-4 ari br nk jumpa toilet huhu...sbb tu rasa bersyukur sgt bile dipertemukan dengan si ostematrix ni...

Jadi, ni lah dia...si Ostematrix yg awesome... :)


Promo utk bulan ni mmg sgt awesome...harga pn sgt berpatutan...
Jangan lepaskan peluang ni...nnti menyesal x sudah ehehe

Selain dr membantu masalah sembelit, ostematrix ni gk membantu utk kurangkan rasa sakit kt tumit Njah if berdiri lama or jalan byk sgt hehe...maklumla, sy ni mmg kaki jln..de je program ngn anak-anak ke hulu ke hilir ahaha..maklumla, as a stay at home mum mmg Najah ske wt activity ngn diorg so that diorg x bosan...selain daripada tu, najah pn xde prob nk bgn pg...even though kdg2 mlm tu bgn gk 2-3 kali coz anak nk nyusu tp esok pg insyaAllah Najah dpt bgn & rasa badan segar...kdg2 tu mmg la de gk rs ngntuk coz x ckup tdo tp badan rs segar...xde la lesu je...

So ni la serba sket experience Najah sepanjang Najah consume ostematrix ni yg Najah bley share ngn anda semua :) harap-harap ostematrix dpt membantu anda gk nnti..insyaAllah :) Jangan segan silu utk contact Najah for more info yea...take care semua :)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776