Nuffnang Ads

Saturday, March 30, 2013

Masker ESP

Salam semua =)

Pada hujung minggu ni Najah nak kongsi lagi pasal masker. Sebelum ni Najah banyak share pasal masker untuk kaum wanita je kan? Tapi pagi ni saya nak kongsi plak masker ESP pada kanak-kanak....sapa kata mak-mak je yang nak cantik?? hehe so better start dari kecik hehe...



"Ini testimoni my doter sendiri saya selalu buat masker kt muka dia..sbb ada ruam2 kecil d dahi & hidung..muka agak gelap dan berdaki kit..
Skang alhamdulilah..
Lihatla.." - Puan Rahimah Abd Rahim

Cara-caranya senang saja =)

1 sudu ESP + air masak...kacau sehingga sebati dan tempeklah ke muka...after dah kering boleh la dibasuh sehingga cuci....insyaAllah bila diamalkan selalu...makin berseri-seri lah muka anda semua hehe

Jom cuba =)



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776