Nuffnang Ads

Thursday, March 7, 2013

Testimoni: B Complex & GLA Complex


"...awalnya saya cuma nak cari apa-apa supplement/vitamin yang boleh kurangkan rasa penat & letih saya sejak bekerja ni & supplement untuk normalkan period cycle saya.....

...saya try B Complex and GLA Complex. Hari kedua rasa sangat lain macam, sebab saya dah tak penat macam sebelum-sebelum ni. Selalu balik kerja mesti tumbang dulu. Kemudian baru sambung nak buat kerja lain. Tapi...sejak ambil B Complex, balik kerja saya boleh buat kerja lain dulu. So, waktu tido saya dah back to normal. Tido cara sihat!

Untuk period cycle, buat masa ni saya belum nampak perubahan lagi. Mungkin take time kot nak betulkan. Tapiiii...yang buat saya sangat-sangat terkejut, kulit muka saya yang dulunya kering dan kusam, skang dah nampak makin segar dan pore-pore kat muka dah cam mengecil juga. Alhamdulillah."



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776