Nuffnang Ads

Thursday, March 7, 2013

Testimoni: Energizing Soy Protein (ESP)

Hari ni saya nak share lagi testimoni berkenaan ESP...kali ini tentang minum ESP untuk legakan lenguh-lenguh kaki. So sebab tu la ESP ni memang HOT item sebab dia bukan saja untuk kecantikkan tapi untuk menyeluruh...jom kita tengok!!


"Sebelum ni, mak saya cakap...jari kaki & kaki ada lenguh-lenguh pastu saya suruh mak minum ESP ni..

Then malam tu mak cakap, sekarang kaki dah xde lenguh-lenguh lagi...nak solat pun senang...masa tu mak baru minum 2-3 kali ESP ni ye...

Untuk pengetahuan semua, mak saya sekarang berusia 68 tahun ye...

Alhamdulillah, masih sihat...cuti CNY baru ni siap gi holiday..."

Tu dia...ESP memang hebatkan...bukan je untuk cantik atau kurus, tapi banyak lagi kebaikannya...jadi ni salah satu kebaikan yang diberi pada ibu Puan Aimi. Disebabkan keberkesanan ESP, ibu Puan Aimi teruja untuk mencuba Vitamin E pulak untuk kecantikkan kulitnya...so, sapa kata wanita muda je nak cantikkan? hehe :)


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776