Nuffnang Ads

Thursday, March 7, 2013

Testimoni: Shaklee Collagen Powder

Sapa kata collagen hanya untuk dapatkan kulit yang cantik je? Jom kita tengok pe lagi benefit yang dibawa oleh collagen powder sari Shaklee ni...



"...after consume 4 sachets of collagen, selain kulit rasa gebu je, problem gatal-gatal kat tapak tangan saya pun dah semakin resolved. Kalau tak...saya basuh pinggan je mesti merah-merah gatal punya, saya basuh pinggan kena guna gloves tau, even though pakai gloves pun still gatal-gatal gak. Sejak 2 hari saya duduk kat dapur ni, gatal-gatal kat tangan dah reda. Ada sikit-sikit je.."


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776