Nuffnang Ads

Thursday, April 18, 2013

Masker: ESP dan Vitamin E

Assalamualaikum...

Since weekend is approaching so Najah rasa nak share 1 lagi masker yang boleh dibuat dengan menggunakan Shaklee. Bahan-bahannya senang je dan cara nak buat pun senang gak...skali buat boleh guna  dalam 2 kali so boleh la guna on Saturday and Sunday morning kan....sambil rehat, muka pun berseri-seri...


Bahan-bahannya:

1 cawan plain yogurt
1 sudu ESP
1 biji vitamin E

Cara-caranya:
  1. Masukkan plain yogurt dan ESP ke dalam mangkuk.
  2. Pecahkan vitamin E dengan mengguntingkan sedikit hujung vitamin E dan memicit isi kandungan vitamin E tersebut ke dalam mangkuk yang mengandungi yogurt dan ESP tadi.
  3. Gaul rata semua bahan-bahan tersebut dan bolehlah disapukan pada muka yang telah dibasuh dengan bersih.
  4. Basuh muka setelah 15-20 minit dan rasai kesegarannya... =)

Jom sama-sama cuba masker ni...hasilnya memang sangat memuaskan...boleh jimat duit, tak payah dah nak pegi saloon or spa untuk buat facial..boleh buat sendiri je kat rumah hehe...

Selamat mencuba! =)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776