Nuffnang Ads

Tuesday, April 16, 2013

Testimoni: Omega Guard

Assalamualaikum...

Kali ni saya nk kongsi testimoni dari seorang pengguna Shaklee yang memberi Omega Guard kepada anaknya yang menghidap Pneumonia dan Bronchitis...so cam biasa, baca la kat bawah ni ye hehe....


Alhamdulillah...syukur sangat bila anak dah tak batuk-batuk lagi...tak payah nk bergantung pada inhaler lagi dah...and yang paling best, anaknya dah boleh menikmati ice cream seperti kanak-kanak lain tanpa perlu risau akan kesan selepas pengambilan Omega Guard...even budak-budak pun nak jadi sihat hehe

Jadi apa salahnya invest lebih sikit untuk anak-anak kan? bukannya anak orang lain pun...anak kita gak...kalau diorang sakit, sapa yang susah...kita gak kan? =D


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

xoxo,

Najah
Shaklee Independent Distributor [ID: 893828]
najahsalwa@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019.676.8776