Nuffnang Ads

Wednesday, February 5, 2014

February 2014: Vita-Lea Iron Formula

Bismillahirrahmanirrahim......

Assalamualaikum....

Saya rasa belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru Cina bagi semua rakan-rakan yang berbangsa Cina...sudah semestinya tahun ini akan membawa anda dengan 1001 kebaikan dan kemudahan kepada anda dan keluarga...

Di kesempatan ini juga, saya nak meng"heboh"kan di sini bahawa promosi kita pada bulan ini adalah Vita-Lea Iron Formula. Dengan setiap pembelian 6 botol Vita-Lea, anda akan mendapat SEBOTOL Vita-Lea dengan PERCUMA yang berharga RM88.75....jadi memang sangat berbaloi dengan apa yang anda laburkan...


Vita-Lea Shaklee adalah multivitamin dan multimineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.

Tablet "Vita-Lea" ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”. Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Sebab tu lah ramai yang gemarkan Vita-Lea kerana "kehebatan"nya...jadi memang bertepatan dengan apa yang kawan saya ucapkan terhadap Vita-Lea "Pelengkap nutrisi dalam diet harian". Wouldn't agree more =)

Najah
019.676.8776