Nuffnang Ads

Wednesday, June 4, 2014

Kaftan kanak-kanak

Assalamualaikum....

Harini smbil susukan Ammar ternampak plak baju kaftan Alya yang Ummi buat lebih kain Ummi aritu. Mula ingat kalau banyak lebih nak buatkan dia baju kurung. Bley dia pakai go sekolah tapi cam sikit plak yang tinggal. Jadi, antara baju yang lepas adalah kaftan je la hehe lagipun senang je nak jahit...zaasss skali je..chewah, cakap macam pandai je jahit. Jahit butang pun senget hahaha

Alya dok brrposing sakan dengan fevret kaftan dia =)

Sebenarnya kain ni adalah kain sari. Mama yang belikan masa dia gi India tahun lepas. Dah lama dah..tapi saya yang baru reti nak gi antar jahit ngeee...kain ni best tau sebab sangat lembut & sejuk je bila dipakai. Cam silk pun ada gak..pastu yang best, kain dia de corak lain sket kat hujung...part tu la yang saya soh buat baju Alya. Jadilah baju kami yang sama tapi tak serupa ini hihi

Haa ni la nursing dress Ummi =)

Kalau ada yang berminat nak cari tailor untuk jahit baju nursing...bolehlah contact saya nanti hehe sempat lagi dok promote hihi **peace**

xoxo,

Najah Salwa
019.676.8776