Nuffnang Ads

Tuesday, September 30, 2014

Bubbles...bubbles di Setia City Mall

Assalamualaikum...

Apa kabar semua? Hujan rahmat pagi tadi sampai Alya pun malas je nak bangun untuk ke sekolah =)
Dah setel hantar dia ke sekolah teringat la plak kisah dia main bubbles kat Setia City Mall aritu. Jadi saya nak kongsi la sket arini hehehe better late then never kan?? =)

2 minggu lepas Aunty Su Alya cuti sem, so rajin la dia bawak budak-budak ni gi jalan-jalan. Sebabkan Alya tak pernah sampai lagi sini, so Aunty Su pun bawak la dia. Sebelum ni dengar kisah Putri je. Maklumla, ummi akan bawak kalau Abi ada je, kalau tak memang susah ummi nak drive jauh-jauh dengan Ammar huhu

Selekeh btol rambut dia haha

Kusyuk sangat main bubbles ngan Putri

Memang super excited diorang main =)

Berejam la gak Aunty Su kena tunggu diorang siap hehe

Happy face, siap request nak gi lagi nanti ngan Abi plak =)

Tu jela kisah Alya dengan bubbles nye hahaha sebelum balik sempat lagi pau Aunty Su dia belikan writing board haha pastu memang tido sepanjang perjalanan balik hehehe

xoxo,

Najah Salwa
019.676.8776