Nuffnang Ads

Monday, September 8, 2014

Cara Makan Omega Guard Untuk Kanak-kanak

Assalamualaikum...

Salam hari Ahad....dah malam-malam ni baru sempat nak meng"update" blog. Maklum la, siang tadi sehari kat kedai. Ingatkan keje-keje ubah suai dah siap, rupanya hari ni ada plak masalah lain yang mendatang. Macam-macam dugaan & cabaran nak bukak spa ni kan hehehe nasib baik sebelum ke kedai pagi tadi dah telan B Complex dengan Sustained Release Vitamin C siap-siap. Jadi takde la rasa stress sangat hehe

Okaylah, jom kita berbalik pada citer Omega Guard. Seperti yang anda semua sedia maklum, Omega Guard adalah supplement yang mesti ada untuk setiap keluarga. Kenapa? Kerana Omega Guard sangat baik untuk bayi, kanak-kanak, remaja, ibu bapa serta warga tua. Seisi keluarga boleh berkongsi kebaikan minyak ikan terbaik ini.


Bagi yang belum pernah mencuba Omega Guard, mesti tertanya-tanya macam mana lah rupa bentuk omega ni kan? Omega berbentuk bujur dan diperbuat daripada kapsul jernih yang mengandungi minyak ikan.

Apa yang hebat sangat Omega Guard ni? Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan merbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.
  • Mengandungi minyak ikan
  • Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega-3 termasuk DHA dan EPA
  • DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan
  • Imuniti badan
  • Meningkatkan daya tumpuan di dalam pembelajaran
  • Sistem peredaran darah yang teratur


Kelebihan Omega Untuk Kanak-kanak

40% daripada pelajar yang mengambil omega-3, menunjukkan peningkatan mendadak
dalam pembelajaran; membaca, mengeja dan tingkahlaku

Cara Makan Omega Untuk Kanak-kanak

Cara # 1: Cucuk kapsul Omega Guard dengan jarum dan picitkan minyak ikan ke dalam susu anak-anak


Cara # 2: Bolah dikunyah begitu sahaja kerana kapsul Omega Guard adalah lembut dan selamat dimakan oleh kanak-kanak 1 tahun ke atas


Cara # 3: Cucuk kapsul Omega Guard dengan jarum dan campurkan minyak ikan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anak-anak anda


Cara # 4: Cucuk kapsul Omega Guard dengan jarum dan picitkan ke atas sudu


Cara # 5: Kapsul boleh ditelan begitu sahaja untuk kanak-kanak yang berusia 10 tahun ke atas


Credits: http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com/

Ramai ibu bapa yang telah mencuba Omega Guard untuk anak-anak mereka dan Alhamdulillah, mereka telah nampak perubahan-perubahan positif. Jadi, anda bila lagi? Berikan lah yang terbaik kepada anak-anak sedaya yang mungkin.

xoxo,

Najah Salwa
019.676.8776