Nuffnang Ads

Saturday, September 27, 2014

HQ Shaklee & Makan-makan lagi =)

Sejak HQ Shaklee dah berpindah ke Sunway ni kerap pulak kaki ni ke HQ hahaha bukan apa, rasa dekat sket compare dengan nak gi ke Empire dulu. Lagipun boleh lah ke Sunway Pyramid skali sebab dah lama sangat tak jejak kaki hehehe

Trip kali ni pegi dengan adik & sepupu saya, Nawar & Anas. Kebetulan Nawar tengah mid-term break so angkut la diorang skali kan. Lagipun makcik tu memang nak ke Sunway Pyramid gak, kira skali jalan jela kan.

Macam biasa, lepas shopping stock Shaklee kitorang pun terus jela cari tempat makan. Kali ni special sikit sebab ada orang nak belanja hahaha sapa lagi....Nawar la hehehe puas dok belek list kedai, kitorang pun decide nak makan kat Bubba Gump Shrimp Co.

Bagi yang belum kenal, ni lah adinda ku hehe

Muka selenga adik bradik hahaha

Kalau nak tau, hobby Nawar ni memang bergambar =)

** Sisters **
Macam biasa lah kan...nih jela kerja kami kalau keluar. Asyik bergambar je. Sambil tunggu makanan sampai pun sempat lagi nak sengih 4-5 kali hahaha mengisi masa lapang la kononnya. Oklah gak Bubba Gump ni...decoration dia pun sempoi je. Masa kitorang datang ni orang tak ramai sangat, maybe sebab dah lepas lunch hour kot kan.

Ni Anas punya chicken apa ntah. Sedap tau!

Ni Nawar punya, ikan apa ntah hahaha
sedap gak ikan ni

Haaa ni saya punya
Saya kan memang peminat pasta =)

Kalu korang nak tau, kat sini menu dia memang banyak udang. Sebab tu lah nama kedai pun ada udang kan? Tapi kitorang sme tak rasa nak makan udang harini hahaha tu yang sme makan mende lain. Bek je gi makan kat kedai lain kan? Hahaha nampak tak ciri-ciri bengong sebab kelaparan dah tu? hahaha

Ada lagi gambar muka selenga ni hahaha

On the way nak balik pun sempat lagi posing, haiihh..

Muka kekenyangan =)

Nampak tak mata saya yang nak terpejam dah tu?
Ngantuk weihh, perut penuh sangat huhu

Tak tau lah nak cakap apa dah hahaha

Lepas makan kitorang terus je balik sebab dah malas haha perut dah berat, nak jalan-jalan pun dah rasa malas. Terukkan perangai sekor-sekor haha yang best nya makan kali ni sebab Nawar yang belanja hahaha makan free, sapa tak mau kan?? hehehe

xoxo,

Najah Salwa
019.676.8776