Nuffnang Ads

Friday, October 31, 2014

Oh nooo...ESP ku, jangan tinggal daku...!!

Ooohhh tidaaakkkk!!!! Hari ni dah hari terakhir promosi ESP ni tau! Siapa yang belum lagi mendapatkan ESP, cepat-cepat la hubungi saya untuk dapatkan ESP anda dengan harga yang super rendah. Nanti jangan la nak menyesal ye...akak memang tak leh nak tolong huhu

Ada apa yang istimewa sangat dengan ESP Shaklee sehinggakan semua para pelanggan sangat mendambakannya?

Jika anda adalah salah seseorang yang amat mementingkan KECANTIKAN, KESIHATAN dan ingin KEKAL BERTENAGA sepanjang hari, ESP Shaklee adalah jawapan yang anda cari-cari selama ini.


Ini kerana ESP SHAKLEE adalah HOT SELLING / BEST SELLER / POPULAR PRODUCT / HIGH ON DEMAND dalam banyak-banyak produk Shaklee!

Mengapa? Kenapa? Bagaimana? Meh kita imbas balik apa sebenarnya ESP ni dan apakah kebaikan dia =) Bacalah dengan teliti dan tekun agar segala kemusykilan anda tu terjawab, insyaAllah =)

  • Apa itu Energizing Soy Protein atau  ESP?

    Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Di datangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.
  • Mana yang lebih bagus untuk susu ibu antara ESP dengan Alfalfa?

    Protein membantu pembentukan sel dan merupakan kandungan yang penting dalam susu ibu. Alfalfa juga mengandungi protein TETAPI dalam kuantiti yang sedikit berbanding ESP. Sebenarnya, kedua-duanya bagus untuk ibu dan kesannya adalah berbeza kepada setiap individu. Sekiranya anda ada bajet tertentu, harga Alfalfa lebih murah berbanding ESP. Paling penting, bagi menjamin keberkesanan dan susu bertambah, kekerapan penyusuan haruslah dalam tempoh setiap 3-4 jam dan tujuannya supaya payudara dapat dikosongkan.
  • Berapa harga satu canister ESP?

    Harga ESP bagi Semenanjung dan Sabah Sarawak ialah RM150.
  • Berapa lama boleh tahan atau digunakan untuk satu canister ESP?

    Dengan kadar pengambilan sebanyak 3 sudu sehari, satu canister ESP boleh bertahan sehingga satu bulan setengah.
  • Siapa yang tidak boleh mengambil ESP? Siapa yang boleh mengambil ESP?

    Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan.

    Sesuai untuk semua lapisan:

    Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.

    Mereka yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!

    Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.

    Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.

    Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!!

    DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!
  • Apa rasa ESP sebenarnya? 

    ESP Shaklee berperasa mild soya. Sekiranya anda tidak gemar atau tak menyukai rasa soya, ada pelbagai resepi ESP lain yang boleh dicuba: Resepi ESP (klik sini & sini)
  • Jika saya ingin order hari ini, bila saya boleh terima?

    Insha-Allah, penghantaran mengambil masa 1-4 hari bekerja bergantung kepada kawasan anda.
  • Adakah masih perlu ESP jika saya sudah ambil Alfalfa?
    Boleh. Anda boleh mengambil kedua-duanya sekali jika anda mahu dan berkemampuan. Alfalfa dan protein mengandungi banyak kebaikan dan kelebihan lain yang baik untuk kesihatan anda.
  • Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini?

    - Membantu pembentukan sel-sel baru.
    - Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
    - Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut.
    - Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak.
      Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia 1 tahun ke atas & keluarga.
    - Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.



    ESP Sebagai Sumber Protein Yang Lebih Berkualiti

    25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.

    Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.

    Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:

    SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM

    Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN.

    Ingin tahu mengapa? Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama bagi sel tubuh manusia. Sel-sel yang sihat akan dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat dan cergas.



    RAMAI YANG TELAH MERASA KEBAIKAN DAN BETAPA BAGUSNYA ESP SELEPAS MENGAMBIL SECARA KONSISTEN SELAMA 3 HINGGA 4 MINGGU.

    Ada yang kata, kulit makin licinlah, kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar, rambut dah kurang gugur, susu makin banyak, suami makin sayang dan macam-macam lagi!
  • Bagaimana nak order ESP?

    Anda cuma perlu hubungi saya dan saya akan uruskan pesanan anda dengan kadar segera.

    Ingin dapatkan ESP Shaklee dengan HARGA AHLI dengan penjimatan sehingga 30 peratus? Daftar sebagai ahli Shaklee sekarang!

xoxo,

Najah Salwa
019.676.8776